30 d’octubre del 2014

El dia 6 de novembre debatrem sobre el turisme a Ciutat Vella a les 19:30 a La Negreta

Si descartem les primeres respostes que ens puguin venir al cap des de les vísceres (llençar els turistes a la mar, per exemple) i ens posem a pensar amb el cap fred, segur que entre totes i tots podrem encertar les solucions. Perquè qui coneix millor que nosaltres, veïns i veïnes d’alguns dels barris més afectats, els problemes? I una bona anàlisi dels problemes és el primer pas per resoldre’ls.

Tanmateix, amb això no n’hi prou. Fa falta també situar-los en el context del model de ciutat que s’ha anat desenvolupant durant anys sense comptar amb nosaltres; més aviat, directament en contra dels nostres interessos i de la nostra voluntat. D’aquí, la necessitat de canviar radicalment aquest model.
Per això, et convidem a escoltar a Antonio Paolo Russo un dels més importants experts sobre el turisme que tenim a Catalunya, qui ens ajudarà a tenir una comprensió més global del fenomen, abans de debatre, entre tot(e)s nosaltres les demandes entorn de les quals organitzar la lluita i que les formacions polítiques que diuen defensar els interessos populars haurien d’assumir.
Aqui teniu els 10 punts que hem estat treballant sobre el turisme 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada