24 de febrer del 2012

Assemblea anual de socis


Benvolgut/da,

Com cada any et convoquem a l’assemblea ordinària de socis de l’associació de veïns i veïnes del Barri Gòtic

Dia 28 de febrer 2012

Hora : 19:00 en primera convocatòria i 19:30 en segona i definitiva
Lloc : plaça Regomir 3, pral – 08002 Barcelona

Ordre del dia
1. Memòria de l’activitat 2011
2. Renovació de la Junta
3. Presentació eixos de treball del 2012
4. Debat Obert.

Aquest any, volem presentar-te tot allò que hem fet durant l’any passat i explicar-te els eixos de treball que la Junta i d'altres socis hem dut a terme.

Creiem, no obstant, que el millor objectiu de trobar-nos és reflexionar sobre la feina feta i que aquesta sigui una nova oportunitat per recollir les teves impressions i suggeriments per a un futur proper.

Per aquest motiu, aprofitarem per a què aquesta assemblea sigui també oberta a veïns i veïnes que vulguin assistir, amb veu i sense vot, i amb la intenció de què, entre tots puguem debatre les propostes, marcar objectius, fer treball en xarxa entre veïns i convidar a tothom a sumar-se al projecte de l'associació.



No cal dir-te que tenim un barri on aveïnar-se esdevé un objectiu difícil d’aconseguir, tot allò que ens havia fet pròxims ha anat desapareixent i d’igual manera els residents habituals, convertint el Gòtic en un barri de transeünts, un centre urbà modelat i transformat per al turisme i que ha abandonat els seus habitants a la sort que dicten els interessos privats.

Pensem que l’únic camí per reconstruir el barri és establir xarxes de proximitat entre les persones que hi viuen i començar a treballar tots plegats pel dret al barri i a la ciutat. No perdem les ganes de treballar, ans al contrari, hem de tenir més ganes que mai, de trobar-nos per endegar activitats noves i sumar participació, des de parlar dels problemes del barri amb els representants del districte i els diversos partits polítics, a col·laborar conjuntament amb altres entitats veïnals i socials en campanyes o projectes.

A l'associació hi trobaràs un gran ventall d'opcions on pots participar, des de la Cooperativa de consum El Bròquil del Gòtic, a les diverses activitats reivindicatives i comunitàries que durant l'any realitzem a l'espai públic.

Per acabar, volem recordar-te que el local de l’associació el tens obert per a qualsevol proposta que ens vulguis fer i esperem amb molta il·lusió que aquest any esdevingui realitat el nou espai social de l’associació, a peu de carrer.

Barri Gòtic, 15 de febrer de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada